Wij zijn Star-shl. Een stichting, opgericht door en voor huisartsen om onafhankelijke eerstelijnsdiagnostiek mogelijk te maken, dichtbij de patiënt, huisarts, verloskundigen en zorginstellingen.

Iedereen die bij ons komt, heeft vragen over gezondheid. Vragen die wij beantwoorden met betrouwbare, medische diagnostiek. Achter elke diagnose schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom geloven wij dat elke vraag onze speciale aandacht verdient voor een helder en betrouwbaar antwoord.

We zijn gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek van bloed, urine en ontlasting. Ook voeren we beeldvormend- en functieonderzoek uit zoals röntgen, (zwangerschaps)echo’s, oogfoto’s en doen we onderzoek naar hart- en longfuncties. Onze trombosedienst begeleidt jaarlijks bijna 25.000 patiënten bij het gebruik van antistollingsmiddelen. Star-shl heeft een eigen state-of-the-art laboratorium en behoort tot de top 3 diagnostisch centrum in Nederland.

Onze locaties voor bloedafname en andere onderzoeken zitten verspreid over de regio en daardoor zijn we altijd dichtbij. En als het nodig is, komen we bij de mensen thuis.

Openingstijden: Dagelijks van 08:00 – 10:30 uur op vrije inloop.

Website: https://www.star-shl.nl/bloedafname-locatie/