Huisartsenpraktijk Blankenburg is gestart in 2011 en sindsdien gevestigd aan de Blankenburg 3 te Rozenburg. De praktijk is een fusiepraktijk van twee voormalige huisartsenpraktijken te Rozenburg. De fusie van huisartsenpraktijk Anemonelaan en Koninginnelaan is in 2011 tot stand gekomen. De praktijk is gelegen in een verzorgingsgebied met het profiel van een verstedelijkt platteland. De gemeente Rozenburg is sinds 2011 een deelgemeente van Rotterdam.

 

Er is sprake van een niet-apotheekhoudende praktijk, waarin de artsen niet verloskundig actief zijn. Er zijn per 1 januari 2018 vijf huisartsen in een maatschap verbonden:

  • Huisarts J.A. de Vries
  • Huisarts A.J. van der Born
  • Huisarts N.C. Lievaart (invaller bij drukte)
  • Huisarts M.J. van der Wateren
  • Huisarts L.A.A. Spee

Huisarts Hr wendte, Lievaart en van Dijk niet- praktiserend huisartsen.

 

De praktijk is een opleidingspraktijk, waardoor er steeds een of twee huisartsen in opleiding aanwezig zijn. Daarnaast werken er een of twee vaste waarnemers in de praktijk.

 

Visie
Door het belang van de patiënt steeds centraal te blijven stellen en deze persoonlijk, open en eerlijk te benaderen zal er een sterke binding tussen de patiënten en de huisartsenpraktijk ontstaan. Dit vormt de basis voor een open communicatie tussen behandelaar en patiënt.

 

Een gedetailleerde beschrijving kunt u lezen op de website van de praktijk.

www.huisartsenpraktijkblankenburg.nl