Goede voeding is belangrijk voor een gezond lichaam.

Diëtistenpraktijk Food4life is in 2011 opgericht door Jeanet van der Wateren en Annelies van der Voorde. Ons vak als diëtist voeren wij met veel passie en enthousiasme uit. Wij zijn deskundig op vele terreinen van voeding, van adviezen over gezonde voeding tot complexe dieetbehandeling.

 

Zo kunnen wij u helpen om weer de balans te vinden tussen een “gezond”, maar toch “lekker” eetpatroon, zodat u wel blijft genieten.food4life_personeel

Daarnaast begeleiden en adviseren wij ook mensen die vanwege een gezondheidsprobleem hun eetgewoonten aan moeten passen. U kunt hierbij denken aan adviezen bij afvallen, hoog cholesterol, hoge bloeddruk, diabetes (tevens koolhydraatbeperkte dieet bij DM), eetproblemen, ondergewicht en maag-/darmproblematiek. Evenals het beantwoorden van vragen over vitamines, veiligheid van zoetstoffen, botontkalking.

Ook kunt u terecht voor voedingsadvies bij specifieke doelgroepen zoals kinderen, zwangeren, ouderen, patiënten met COPD en voedselovergevoeligheid/allergieën.

 

Meer informatie: http://www.dietistenpraktijkfood4life.nl/